VHM Machinery

VHM Machinery

VHM maakt machines die precies zijn afgestemd op specifieke wensen en situaties. Of het nu om nieuwe of bestaande machines gaat; ervaring, werktuigbouwkundige kennis en creativiteit zorgen voor een hoogwaardige oplossing op maat.

 

Sinds maart zijn wij dé verkooppartij van de Drainr en Scrapr. Met deze exclusieve deal wordt de verkoop, marketing en voorraadbeheer overgeheveld van VHM naar ons. De productie van beide machines blijft bij VHM. Hiermee zijn wij hét aanspreekpunt voor de verkoop van de Drainr en Scrapr.

 

De machines zijn in 2010 door Van Hees Machinery ontwikkeld met als doel: efficiënte afwatering realiseren. "B. Naaktgeboren was de eerste dealer die de machines verkocht. Het is dan ook een logische stap om de complete verkoop bij B. Naaktgeboren neer te leggen. In de ontwikkeling van nieuwe machines zijn zij een belangrijke partner”, aldus Bas van Hees, sales VHM.

 

Wij willen onze klanten kwaliteitsproducten en een zo divers mogelijk aanbod aanbieden. Daar passen de Drainr en Scrapr heel goed bij. 

 

Website >>

 

VHM Scrapr en Drainr

De Drainr en Scrapr zijn in 2010 door Van Hees Machinery ontwikkeld met als doel: efficiënte afwatering realiseren. De Drainr zorgt voor het optimaal functioneren van drains, de Scrapr wordt ingezet voor doeltreffende afwatering op de koppakker. 

 

Waterbeheer is cruciaal. In alle senario's van het KNMI worden de winters natter. Met de Scrapr en Drainr is een goede waterafvoer eenvoudig gelegd. De buizen blijven jaren goed, bestand tegen zware druk op de kopakker. De Scrapr zorgt voor strakke kopakkers op afschot. 

 

  • Scrapr legt geul voor afwatering langs ruggen. 
  • Drainr legt drainagebuis van sloot naar geul 
  • Drainr breekt kavelpad niet open. 
  • Buis vanaf slootkant de grond in. 

Bekijk hier een filmpje van de Scrapr. 

Bekijk hier een filmpje van de Drainr. 

VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 1 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 2 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 3 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 4 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 5 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 6 VHM Scrapr en Drainr, afbeelding 7

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm"><b>VHM Machinery</b></a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />