VGM Kipwagens

VGM Kipwagens

Naaktgeboren is dé exclusieve dealer van VGM Kipwagens in de Noordoostpolder. 

 

Van Ginkel Machines is een bedrijf met een breed assortiment producten. In 1989 zijn zij begonnen met het produceren van eigen machines onder onze merknaam VGM. Het is een bedrijf met een breed assortiment producten. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van kipwagens, voor zowel de landbouw, grondverzet als wegenbouw. In een modern bedrijfspand in Groenekan worden de producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd. Van Ginkel Machines is dagelijks bezig met het zoeken naar verbetering van de bestaande producten, mogelijkheden voor nieuwe modellen en uitbreiding van het huidige programma.

 

Naaktgeboren wil binnen de Noordoostpolder de VGM kipwagens op de kaart zetten door samen met Van Ginkel Machines een betrouwbare partner te zijn. De vertegenwoordigers denken graag met u mee om zo samen uw specifieke wensen te realiseren.

VGM Landbouwkipwagens

De landbouwkipwagens van VGM staan bekend om hun functionaliteit, sterke constructie en duurzaamheid! Dat bewijzen ze dag in dag uit in de praktijk. VGM kipwagens onderscheiden zich door een doordacht design met een gladde laadbak uit hoogwaardig slijtvast materiaal. De kipwagen heeft een hoog afwerkingsniveau en een zeer complete standaarduitvoering. Op de openbare weg of op ruig bouwland, de VGM kippers voelen zich overal thuis. Dankzij hun pendeltandem en BPW assen zijn deze kipwagens overal inzetbaar.

 

Bekijk hier de website >>

 

VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 1 VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 2 VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 3 VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 4 VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 5 VGM Landbouwkipwagens, afbeelding 6

VGM Zandkipwagens

VGM zandkipwagens bieden flexibele transportcapaciteit. Door de compacte afmetingen en de geringe bakhoogte is het gemakkelijk dee kipwagens met een kleinere graafmachine te laden. Opvallend is de uitgekiende vorm van de bak. De VGM zandkipwagen is een robuust, technisch hoogwaardig product en op maat gesneden voor vrijwel elke toepassing. 

 

De zandkipwagen kennen we in vele uitvoeringen. Twee- of drie-assers, met of zonder aluminium afdekkleppen. De VGM zandkippers zijn robuuste kippers, degelijk - en met oog voor detail - gebouwd en bijzonder geschikt voor het zware werk. 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Zandkipwagens, afbeelding 1 VGM Zandkipwagens, afbeelding 2 VGM Zandkipwagens, afbeelding 3

VGM Baggerkipwagens

De baggerkipwagens zijn compacte kippers die aan de bovenzijde volledig afgesloten kunnen worden. Door de goede afdichting van de achterklep zijn deze baggerkipwagens zeer geschikt voor het voor het transport van bagger en slib. 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Baggerkipwagens, afbeelding 1 VGM Baggerkipwagens, afbeelding 2 VGM Baggerkipwagens, afbeelding 3

VGM Opvangwagens

Naast een brede range aan kipwagens, maakt VGM ook speciale uitvoerigen zoals deze state-of-the-art opvangwagen. Leverbaar met een aftakas of motor aangedreven zuigunit. De opvangwagen heeft een bakinhoud van 20m3 en laadvermogen van 10 ton. De opvangwagens worden onder meer ingezet voor het opvangen van gras, bladeren en housnippers. Optioneel zijn onder andere een zuigarm en actiebord. 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Opvangwagens, afbeelding 1 VGM Opvangwagens, afbeelding 2 VGM Opvangwagens, afbeelding 3 VGM Opvangwagens, afbeelding 4 VGM Opvangwagens, afbeelding 5

VGM Oprijwagens

 

Gebruiksgemak staat voorop bij de VGM oprijwagen. Standaard uitgevoerd met een hardhouten laddvloer van ruim 2,5 x 5 mtr en hydraulische oprijplanken. Dit maakt het laden en lossen eenvoudig. Verder is de oprijwagen ruim voorzine van bindhaken en rongpotten. De rubber geveerde dissel en het blad geveerde onderstel resulteren in een comfortabel rijgedrag. Zoals u van VGM gewend bent is deze oprijwagen ook uit te breiden met diverse opties, zoals luchtremmen, gereedschapskisten en een compleet huifzeil. 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Oprijwagens, afbeelding 1 VGM Oprijwagens, afbeelding 2 VGM Oprijwagens, afbeelding 3

VGM Containers

Van Ginkel Machines heeft een ruime ervaring met het produceren van alle soorten afzetcontainers en kippers. De VGM container en kipper onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van het product. De kracht van de container zit niet alleen in het ontwerp en de constructie, maar zeker ook in het gewicht en de gebruikte materialen. 

Desgewenst past VGM het standaardmodel aan uw wensen aan. Ook maatwerk is mogelijk! 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Containers, afbeelding 1 VGM Containers, afbeelding 2

VGM Container-carrier

De container carrier van VGM stelt u in staat om met één onderstel meerdere werkzaamheden te verrichten. Door de snelle wisseltijden is het bijvoorbeeld mogelijk om met dit systeem container transport uit te voeren of gedurende het voorjaar een grondbak en een silagebak met elkaar af te wisselen. De VGM containers carriers zijn leverbaar in zowel een tandem als tridem uitvoering. Dit in combinatie met verschillende opbouwmogelijkheden zorgt dit voor een allround machine, die geschikt is voor elk bedrijf. 

 

Bekijk hier de website >>

VGM Container-carrier, afbeelding 1 VGM Container-carrier, afbeelding 2 VGM Container-carrier, afbeelding 3

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm"><b>VGM Kipwagens</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />