Struik

Struik

Struik is uw grondbewerkingspartner.

Al meer dan 80 jaar heeft struik zich ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking. Door de blijvende technische ontwikkeling van de bestaande machines maar ook door het op de markt brengen van nieuwe machines, weet Struik steeds weer opnieuw te beantwoorden aan de vraag van de markt.

 

Doordat Struik nauw samenwerkt met ons als Dealer en met de eindgebruikers zijn er steeds weer aanpassingen, verbeteringen en innovaties mogelijk. Hierdoor kunnen wij Struik producten afleveren van zeer hoogwaardige kwaliteit.

 

Met de Struik Specials bestaat er de mogelijkheid om custom-made machines te bouwen. Er kan worden voldaan aan klant specifieke wensen en afmetingen. Zo is de Struik verkruimelaar uitgegroeid tot een machine die leverbaar is vanaf 1.65mtr tot een breedte van 8mtr!

 

Website >>

Struik frezen

Struik biedt een uitgebreid programma uit verschillende rijenfrezen volveldfrezen en frontfrezen. De machines worden in Nederland gebouwd en ontworpen en blinken uit in kwaliteit mogelijkheden en gebruiksgemak.

 

Bekijk hier de website >>

Struik frezen, afbeelding 1 Struik frezen, afbeelding 2 Struik frezen, afbeelding 3 Struik frezen, afbeelding 4

Struik Rug-vormers

De Struik rug-vormer ook wel aanaardraam genoemd, is een ideaal werktuig voor rugopbouw in de lichte tot middelzware grond. De rug-vormer kan geleverd worden met een vaste aanaarder of als vaste aanaarder met vibro veren.

 

Bekijk hier de website >>

Struik Rug-vormers, afbeelding 1

Struik Loofklappers

Struik levert verschillende loofklappers die uitblinken in hun ontwerp en hun lage gewicht. Er zijn verschillende modellen leverbaar met of zonder afvoerband

 

Bekijk hier de website >>

Struik Loofklappers, afbeelding 1 Struik Loofklappers, afbeelding 2 Struik Loofklappers, afbeelding 3

Struik Specials

Struik specials zijn machines die buiten de standaard machines geproduceerd kunnen worden. Het is mogelijk om klant specifiek te bouwen en hierdoor de wensen van de klant te vertalen naar een machine die uitstekend werk verricht. Door de opgebouwde technische kennis is het mogelijk om zeer grote machines te produceren, die ook opklapbaar over de weg vervoerd kunnen worden.

 

Bekijk hier de website >>

Struik Specials, afbeelding 1 Struik Specials, afbeelding 2

Struik Onkruidbestrijders

Speciaal voor het verwijderen van onkruid heeft Struik de StruikWeedFix® ontwikkeld. De machine is hydraulisch of mechanisch aangedreven leverbaar en geschikt voor onkruidbestrijding in iedere grondsoort en is zowel in de Front als ook gedragen inzetbaar. De machine is geschikt voor het bestrijden van onkruid bij verschillende gewassen in rijen of bedden teelt

 

Bekijk hier de website >>

Struik Onkruidbestrijders, afbeelding 1 Struik Onkruidbestrijders, afbeelding 2 Struik Onkruidbestrijders, afbeelding 3

Vanaf heden zijn wij gesloten.

Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vanuit-de-werkplaats">Vanuit de werkplaats</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik"><b>Struik</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />