Steyr

Steyr

De STEYR tractoren zijn de perfecte werkmachines. Ze bieden een maximale betrouwbaarheid, comfort en efficiëntie. Er staan verschillende series voor u ter beschikking: de flexibele en veelzijdige Kompakt, de universele Multi, de speciale economische Profi Classic, de innovatieve Profi en de traploze Profi CVT als ook de grote vlaggenschepen de CVT en Terrus CVT. Kwaliteit uit Oostenrijk!

 

Website >>

Steyr Kompakt Series

De Kompakt modellen zijn gemakkelijk, wendbaar en flexibel. Uitgerust met de beproefde technologie van de grotere tractoren, zijn ze ideaal voor nagenoeg ieder toepassingsbereik. Motoren van 58 tot 114 pk en de uitstekende verhouding tussen het voertuiggewicht en het motorvermogen garanderen een optimale efficiëntie. Daarnaast is in deze serie de Kompakt S leverbaar: de keuze wat betreft zuinigheid, gewicht en wendbaarheid maar tegelijkertijd ook ruim, betrouwbaar en sterk als een grote trekker. De ideale machine voor universeel gebruik.

 

Bekijk hier de website >>

Steyr Kompakt Series, afbeelding 1

Steyr Multi Series

De gloednieuwe Multi van STEYR is de meest veelzijdige tractor van zijn klasse. De nieuwe Multi maakt indruk door zijn vernieuwend fris ontwerp en unieke comfort. De tractor is uitgerust met een bijzonder luxueuze en stille cabine. De voorasvering en de nieuwe multicontroller-armleuning zorgen voor een pluspunt voor wat het comfort aangaat. de Multi-serie is leverbaar in verschillende motorvermogens variërend van 99 tot 117 pk.

 

Bekijk hier de website >>

Steyr Multi Series, afbeelding 1

Steyr Profi Series

 De keuze in de middenklasse. Efficiëntie en veelzijdigheid in een nieuw en fris ontwerp. De Profi-serie overtuigt zowel op het veld, in het weiland en op het erf. Er is keuze uit drie uitvoeringen met in totaal 14 verschillende modellen van 116 tot 145PK. Er is keuze uit verschillende transmissies en uitrustingsniveau waardoor de trekker optimaal op de wensen van de klant afgestemd kan worden.

 

Bekijk hier de website >>

Steyr Profi Series, afbeelding 1 Steyr Profi Series, afbeelding 2

Steyr CVT Series

Dankzij de continu variabele transmissie en talrijke technische vernieuwingen, onderscheidt de nieuwe generatie van onze CVT-tractoren zich door nog meer werk- en bedieningscomfort, een hogere efficiëntie en betere prestaties. U hebt de keuze uit in totaal zeven modellen met een vermogensbereik van 150 tot 270 pk. De excellente constructie van de transmissie zorgt voor een zeer goede prestatie en geeft de serie haar naam.

 

Bekijk hier de website >>

Steyr CVT Series, afbeelding 1 Steyr CVT Series, afbeelding 2

Steyr Terrus CVT Series

Bij de Terrus CVT serie is er keuze uit twee modellen die zijn uitgerust met uiterst efficiënte en betrouw-bare ECOTECH motoren en een vermogen van respectievelijk 271 en 300 pk. Door zijn ideale vermogen/gewicht-verhouding is de Terrus CVT perfect geschikt voor zowel snelle transporttaken als zware werkzaamheden op het land. Deze sterke machine heeft echter nog een ander sterk punt - zijn ongelofelijk hoge comfortniveau. Daarnaast vind u op deze tractor bovendien de allernieuwste techno-logieën.

 

Bekijk hier de website >>

Steyr Terrus CVT Series, afbeelding 1 Steyr Terrus CVT Series, afbeelding 2

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vakeur">VA-Keur</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/case-ih">Case IH</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/steyr"><b>Steyr</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />