De Selectron

 

 

 

De gloednieuwe elektrische SELECTRON selectiewagen

 

De volledig elektrisch aangedreven SELECTRON selectiewagen is voorzien van een krachtig lithium-ion accupakket. Dit accupakket kan eenvoudig opgeladen worden door middel van de oplader, maar wordt ook gedurende de dag bijgeladen door de solar-zonnedaken. Nu vraag je je natuurlijk als eerst af: Heeft deze machine genoeg capaciteit om de hele dag te kunnen rijden? We dagen je uit om dat zelf te gaan ondervinden! Iedere situatie is anders en wij vinden dat de SELECTRON in iedere gewenste situatie in staat moet zijn om een volledige werkdag te kunnen rijden. Door middel van de link onderaan deze pagina kan je je aanmelden om de SELECTRON uit te proberen. 

 

Enjoy the silence!  

Tijdens het selecteren wil je niet alleen dat de accu van de selectiewagen niet leeg raakt maar ook je eigen accu niet. Een lege accu zorgt in beide gevallen voor een minder resultaat met betrekking tot de selectie. Tijdens de ontwikkeling van de SELECTRON heeft daarom het comfort voor de gebruiker altijd centraal gestaan. De comfortabele stoelen zijn voorzien van stikstofbollen voor extra comfortable vering. De SELECTRON is voorzien van een extra brede, hydraulisch kiepbare bak waar de planten makkelijk ingegooid kunnen worden. De stille elektrische aandrijving zorgt voor een prettige werkomgeving. Wil je wel graag wat geluid op de achtergrond? De SELECTRON is standaard voorzien van een radio met bluetooth en DAB+. Genieten van de rust? Zet dan de radio op Mute en de SELECTRON op de ECO stand waardoor hij nog stiller wordt! Daarnaast heb je eenvoudig inzicht in het energie verbruik en de capaciteit van de accu door middel van het touchscreen display. 

 

Wij komen graag naar je toe.

Vraag je je nou af of zo'n elektrische selectiewagen een mooie toevoeging voor jouw bedrijf is? Dat komt goed uit! We geven je dit jaar namelijk de kans om onze nieuwe SELECTRON uit de proberen op jouw eigen bedrijf! Wat moet je doen? Heel simpel: Meld je vrijblijvend aan via de onderstaande link. Misschien komen we dan binnenkort langs en mag je als één van de eerste onze SELECTRON aan de tand voelen.

 

Schrijf je hier in voor de demotour.

 

 

 

De Selectron  1/8
De Selectron  2/8
De Selectron  3/8
De Selectron  4/8
De Selectron  5/8
De Selectron  6/8
De Selectron  7/8
De Selectron  8/8

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00 uur
dinsdag 08.00 - 17.00 uur
woensdag 08.00 - 17.00 uur
donderdag 08.00 - 17.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur
zaterdag gesloten *
zondag gesloten
* van 1 nov. t/m 31 mrt

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vanuit-de-werkplaats">Vanuit de werkplaats</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />