Raven

Raven

SBG Precision Farming heet vanaf heden Raven Europe. Vanaf augustus 2017 is de integratie zover dat SBG Precision Farming over is gegaan naar Raven Europe. De naam is veranderd, wie ze zijn en wat ze doen is nog altijd hetzelfde. 

 

Raven is sinds 1978 gestart met het bedenken, ontwikkelen en produceren van technische mogelijkheden op het gebied van precisielandbouw.

Raven biedt een breed productaanbod aan dat ontwikkelt is voor de Nederlandse markt. Als dealer volgen wij regelmatig trainingen en cursussen bij Raven om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen van software, elektronica en mechanisatie. We organiseren samen regelmatig cursus dagen of avonden voor onze klanten. Houdt hiervoor onze website in de gaten of vraag het na bij een van onze verkopers. 

 

Website >>

 

 

Klik hier voor een promofilm van Raven

Raven Viper 4 twin

De Viper 4 is de terminal die gebruikt wordt in het Raven rtk GPS systemen. Deze terminal kenmerkt zich door het moderne touchscreen en is eenvoudig in gebruik. De Viper 4 beschikt over ISOBUS en het is mogelijk om software updates op afstand uit te voeren. Daarnaast kunnen wij als dealer vanaf afstand met u meekijken om ondersteuning op afstand te bieden. De Viper 4 heeft zich bewezen als een betrouwbaar en stabiel systeem

 

Bekijk hier de website >>

Raven Viper 4 twin, afbeelding 1

SBGuidance auto

Eindelijk concentreren op de bewerking in plaats van op de besturing. Ondertussen stuurt SBGuidance Auto uw trekker of zelfrijder; onvermoeibaar en met een ongekende precisie. Het SBGuidance besturingssysteem bestaat uit degelijke componenten die zich hebben bewezen onder zware omstandigheden. Merkonafhankelijk en te plaatsen op elk type trekker of zelfrijder. De besturing wordt volledig geïntegreerd in het voertuig en uitwisseling tussen voertuigen is eenvoudig.

 

Bekijk hier de website >>

SBGuidance auto, afbeelding 1

SBGuidance TWIN

SBGuidance twin maakt het mogelijk om met ongeëvenaarde precisie herhaalbewerkingen uit te voeren. In hoogwaardige teelten biedt Twin nieuwe mogelijkheden. SBGuidance twin wordt gewoon bediend via één Viper 4 terminal. De positie van de trekker en het werktuig worden echter beide gemeten met elk een eigen GPS antenne en beide een eigen Dynamiq gyroscoopmodule. Voor de besturing van het werktuig kan gekozen worden voor sideshift besturing, zwenkdissel besturing, gestuurde achterwielen of schijfkouterbesturing.

 

Bekijk hier de website >>

SBGuidance TWIN, afbeelding 1 SBGuidance TWIN, afbeelding 2

SBGuidance TWIN-DISC

De SBGuidance TWIN versie met stuurschijven is vaak de beste keuze voor het besturen van een werktuig. SBG heeft veel ervaring met deze manier van besturen en mag met recht de specialist op dit gebied genoemd worden. De gehele schijfbesturing is een SBG eigen ontwikkeling en is uitgebreid beproeft in de praktijk.

 

Bekijk hier de website >>

SBGuidance TWIN-DISC, afbeelding 1

SBGuidance SmartSwitch

SBG SmartSwitch is een uitbreiding die past op de Viper4 terminal. De perfecte assistent zorgt er voor dat iedere hoek van uw perceel perfect wordt gezaaid of gespoten zonder overlap of missers. SBG SmartSwitch werkt nauwkeurig en betrouwbaar en geeft bovendien een enorm arbeidsgemak.

 

Bekijk hier de website >>

SBGuidance SmartSwitch, afbeelding 1

SBG AutoPlough

Met SBGuidance AutoPlough wordt onder alle omstandigheden de ingestelde ploegbreedte gehandhaafd. Dit geeft minder variaties in de trekkracht, waardoor ook de ploegdiepte constanter is. Het resultaat daarvan is vlakker ploegwerk en een lager brandstofverbruik. SBGuidance AutoPlough is een logische uitbreiding van uw GPS systeem. Recht ploegwerk zorgt er bij voorjaarswerkzaamheden voor dat ook de automatische trekkerbesturing nauwkeuriger werkt, omdat precies met ploegrichting mee kan worden gereden.

 

Bekijk hier de website >>

SBG AutoPlough, afbeelding 1

SBG Onland Plough

Naast ploeg software voor ploegen met een trekker rijdend door de voor heeft SBG ook een oplossing voor bovenoverploegen. Ook wel ‘onland ploegen’ genoemd. Bij onland ploegen is een goede aansluiting van de eerste schaar op de vorige werkgang essentieel. Voor onland ploegen is recht naast de voor rijden dus de basis. De voor recht houden is dan minstens zo belangrijk. SBGuidance Onland Plough is bediend via één Viper 4 TWIN terminal. Zowel trekker en ploeg hebben een eigen GPS-antenne om hun positie te meten.

 

Bekijk hier de website >>

SBG Onland Plough, afbeelding 1

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg"><b>Raven</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />