Uw kantelaar nog allrounder

 

Valbreker

Op de standaard Vegniek vooroverkantelaar is een valbreker te monteren. Hierdoor is het mogelijk om heel eenvoudig product over te storten in een andere kist, zonder dat het product beschadigd wordt door een te grote valhoogte. De productstroom wordt vernauwd en geremd door vallussen. In de praktijk is gebleken dat dit een goed alternatief is voor het draaien van kisten. Tevens is de valbreker ideaal als kwetsbare producten in bijv. een bunker gekipt moeten worden. 

 

Valbreker BT 201

  • Passend op een standaard BT201 met bovenklem 1,50mtr.
  • Breedte van de uitloop: 0,9mtr
  • Montage d.m.v. 2 bouten

Valbreker BT 301

  • Passend op een standaard BT301 met bovenklem 1,60mtr
  • Breedte van de uitloop 1,1mtr
  • Montage d.m.v. 2 bouten

Bigbagvuller

Met de bigbagvuller is het mogelijk om met een standaard Vegniek vooroverkantelaar bigbags te vullen echstreeks vanuit de kist. Het product wordt gedoseerd in de bigbag gegoten waarbij de val geremd wordt door vallussen in de trechter.

 

De werkwijze is als volgt: Met pakt een volle kist, sluit de bovenklem en kantelt de kist voor ca. 70gr. Vervolgens wordt de bigbag aan de haken gehangen. Daarna wordt de kist volledig gekanteld. Door de trechter eerst laag bij de grond te houden gen geleidelijk te heffen, wordt het product zonder grote valhoogte netjes in de bigbag gegoten. Daarna kan de bigbag weggezet worden op een pallet (zonder van heftruck te moeten stappen). Met als resultaat een strak gevulde bigbag. 

 

Hierdoor is het mogelijk om het product lang in kisten te bewaren en pas vlak voor aflevering snel en efficiënt over te storten in bigbags. Waardoor de kwaliteit van het product behouden blijft en scheef gezakte bigbags voorkomen wordt. 

 

Bigbagvuller BT301

  • Passend op standaard BT301 kantelaar met bovenklem 1,60 mtr. 
  • Montage binnen enkele minuten. 

 

 

 

Vorken met snelwissel-systeem

Het (de)monteren van vorken is een zware klus en niet geheel zonder gevaar. Ideaal zijn dan de snelwisselvorken. Door de vergrendelblokken te verwijderen kunnen de vorken gelijktijdig eenvoudig op een pallet weggezet worden. Later kunnen de vorken eenvoudig weer aan het vorkenbord gehaakt worden. Even de vergrendelblokken monteren en klaar. En dat alles zonder de vorken te moeten trillen of verschuiven. 

 

 

 

 

 

Accessoires Kantelaar 1/6
Accessoires Kantelaar 2/6
Accessoires Kantelaar 3/6
Accessoires Kantelaar 4/6
Accessoires Kantelaar 5/6
Accessoires Kantelaar 6/6

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00 uur
dinsdag 08.00 - 17.00 uur
woensdag 08.00 - 17.00 uur
donderdag 08.00 - 17.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur
zaterdag gesloten *
zondag gesloten
* van 1 nov. t/m 31 mrt

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vanuit-de-werkplaats">Vanuit de werkplaats</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />