Einböck

Einböck

Einböck, specialist op het gebied van mechanische onkruidbestrijding. 

 

Einböck is fabrikant van landbouwmachines, gevestigd in Dorf an der Pram in Oostenrijk. Het bedrijf werd opgerich in 1934 in de vorm van een smederij. Met meer dan 70 jaar ervaring is Einböck uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een exportaandeel van 80%. 

 

Einböck staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid.

 

Website >>

Row-Guard besturingssysteem

 De Einböck Row-Guard is een automatisch besturingssysteem voor schoffelmachines. Het systeem bestaat uit een camera op de schoffelmachine zelf, een tussenblok met side-shift en terminal in de cabine. De schoffelmachine wordt automatisch tussen de rijen gestuurd met een zeer hoge precisie. Hierdoor kan dicht langs de rijen gewerkt worden zonder de planten te beschadigen bij hoge rijsnelheid. 

 

Film - Row Guard 

 

Website >>

Row-Guard besturingssysteem, afbeelding 1 Row-Guard besturingssysteem, afbeelding 2

Chopstar

De Einböck Chopstar is een schoffelmachine voor veel landbouwgewassen. De machine is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Naast de standaard machines zijn er veel extra toebehoren mogelijk. 

 

Einböck Chopstar 20-30 cm: schoffelmachine voor akkerbouwgewassen

De Einböck Chopstar 20-30 cm is zowel in front- als achteraanbouw leverbaar. Er is keuze uit verschillende aantallen rijen en rijafstanden van 20 tot 30 cm.

 

Einböck Chopstar 25-59 cm: schoffelmachines voor akkerbouwgewassen

De Einböck Chopstar 25-59 cm is geschikt voor onder andere suikerbieten en sojabonen. Deze machine is zowel in front- als achteraanbouw leverbaar. Er is keuze uit verschillende aantallen rijen en rijafstanden van 25 tot 59 cm.

 

Einböck Chopstar 60-90 cm: schoffelmachine voor gewassen

De Einböck Chopstar 60-90 cm is geschikt voor gewassen zoals maïs, zonnebloemen etc. Deze machine is zowel in front- als achteraanbouw beschikbaar. Er is keuze uit verschillende aantallen rijen en rijafstanden van 60 tot 90 cm.

 

Einböck Chopstar 91-150 cm: schoffelmachine voor gewassen

De Einböck Chopstar 91-150 cm is geschikt voor gewassen zoals bijvoorbeeld pompoenen. Deze machine is zowel in front- als achteraanbouw beschikbaar. Er is keuze uit verschillende aantallen rijen en rijafstanden van 91 tot 150 cm.  

 

Film - Chopstar 60 -150

 

Website >>

 

Chopstar , afbeelding 1 Chopstar , afbeelding 2 Chopstar , afbeelding 3 Chopstar , afbeelding 4 Chopstar , afbeelding 5 Chopstar , afbeelding 6 Chopstar , afbeelding 7 Chopstar , afbeelding 8

Chopstar-Twin schoffelsysteem

In plaats van de schoffelelementen tussen de rijen te laten schoffelen, wordt de CHOPSTAR-TWIN ontwikkeld om bovenover de rijen langs te gaan. Het voordeel is dat het schoffelen nu zeer dicht langs de jonge net opgekomen plantjes die in de rij staan, mogelijk is. Het parallellogram gaat dus niet tussen de rijen door om het onkruid te verspreiden maar boven over de gewasrijen. Door de regelbare schuinafstelling van de schijven kan een precieze werkdiepte worden gegarandeerd.

 

Dicht langs de gewasrij schoffelen

Twee wielelementen die dicht langs de gewasrij lopen garanderen een precieze werkdiepte van het schoffelgereedschap zoals veertanden en scharen. Het smalle niet bewerkte oppervlakte kan met de vingerwieder of in tweede werkgang met de Aerostart Exact wiedeg bewerkt worden. Op deze manier wordt er volvelds mechanische onkruidbestrijding toegepast.

 

Frame met verstelbare rijenafstand

Het veelzijdige frame met verstelbare rijenafstand tot wel 75 cm maakt het mogelijk om te schoffelen in gewasrijen van granen, soja, bieten, groentes alsook speciale cultuurgewassen. Ideaal is het wanneer de CHOPSTAR-TWIN wordt gecombineerd met de hoogwaardige en zeer nauwkeurige automatische camerabesturing Row-Guard. 

 

Film - Chopstar Twin

 

Website >>

Chopstar-Twin schoffelsysteem, afbeelding 1 Chopstar-Twin schoffelsysteem, afbeelding 2 Chopstar-Twin schoffelsysteem, afbeelding 3

Einböck Aerostar Exact

 

Exact, gevoelig en precies deze eisen worden vandaag de dag gesteld bij gewasverzorging en onkruidbestrijding. Met name bij gevoelige teelten en kwetsbare gewassen. De AEROSTAR-EXACT heeft 600 mm lange en 7 mm dikke tanden van getrokken verenstaaldraad die zich perfect aan de bodem aanpassen.De lange tanden maken het ook mogelijk om de machine nog in te zetten als het gewas al in een gevorderd groeistadium zit. De meesturende steunwielen zorgen voor een exacte werkdiepte van de tanden. De wiedegvelden van 1,5 m breed zijn vast aan het frame gemonteerd. Dit zorgt voor een rustige loop en zorgt voor een precieze afstelling van de wiedegtanden. Zo kunnen gewassen die in rijen zijn gezaaid in het kiembladstadium worden bewerkt. Naast de hydraulische verstelling van de tanden worden de wiedegvelden op werkdiepte en druk gehouden. Bij agressieve instelling en “op grip”gezette tanden worden zelfs de dikste korsten van de bodem nog opengebroken zonder het gewas te beschadigen.

 

Film - Aerostart Exact

 

Website >>

Einböck Aerostar Exact , afbeelding 1

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock"><b>Einböck</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />