Case IH

Case IH

Case IH tractoren is het merk met de bekende rode trekkers. Het van oorsprong Amerikaanse merk heeft een lange historie. Het merk biedt een breed productaanbod van kleine series voor de fruitteelt tot de grote Quadtrac rupstrekkers. Er is een brede keuze uit verschillende motorvermogens en transmissies. Voor elke klant een passende trekker.

 

Website >>

Case Quantum V/N/F Series

Case Quantum: COMPACT EN KRACHTIG. Of u nu werkt in een dichtbeplante boomgaard of op een kwekerij met verder uit elkaar staande bomen, de gespecialiseerde Quantum tractoren zorgen voor een voorzichtige behandeling van deze waardevolle gewassen en een maximale oogst. De Quantum serie is leverbaar met 3 verschillende breedtevarianten en verschillende motorvermogens van 65 tot 106pk.

 

Bekijk hier de website >>

Case Quantum V/N/F Series, afbeelding 1

Case Farmall Series

De Farmall serie biedt een compacte trekker die zich kenmerkt door een ruime keuze tussen verschillende uitvoeringen, motorvermogens en transmissies. De serie bestaat uit De Farmall A, C en U ze verschillen van uitrustingsniveau, transmissie en aandrijving. De robuuste en betrouwbare techniek maakt deze trekker tot een echte alleskunner. De motorvermogens binnen deze serie lopen uiteen van 55 tot 114 pk. De veelzijdige Farmall tractoren maken de reputatie van de beroemde Farmall-naam ruimschoots waar.

 

Bekijk hier de website >>

Case Farmall Series, afbeelding 1 Case Farmall Series, afbeelding 2

Case Luxxum Series

De nieuwe Case IH Luxxum staat voor veelzijdigheid en efficiëntie. Deze compacte trekker is leverbaar in 3 motorvermogens variërend van 99 tot 117pk. De beproefde maar toch moderne techniek zoals de geautomatiseerde 32 x 32 transmissie met omkeerschakeling zorgt voor een gebruiksvriendelijke en moderne trekker voor de veeleisende klant.

 

Bekijk hier de website >>

Case Luxxum Series, afbeelding 1

Case Maxxum Series

Compact, wendbaar, krachtig, efficiënt – sinds de introductie heeft de Maxxum® van Case IH zijn reputatie waargemaakt als de beste machine op de markt in de middenklasse. De Maxxum serie biedt keuze uit verschillende transmissies als een powershift en cvx transmissie en is leverbaar met motorvermogens variërend van 116 tot 145 pk. Maxxum vermogen - Maxxum prestaties.

 

Bekijk hier de website >>

Case Maxxum Series, afbeelding 1 Case Maxxum Series, afbeelding 2

Case Puma Series

De Puma serie heeft een uitstekende reputatie wat betreft tractorkwaliteit. De Puma is uitgerust met naar klantwens een beproefde Semi-Powershift-, Full-Powershift- of CVX continu variabele transmissie en de nieuwste FPT-motortechnologie. De Puma-serie bestaat uit zeven modellen van 150-240 pk en is daarmee de keuze voor de zwaarste toepassingen in de akkerbouw, loonwerkers, transporteurs en veeteelt.

 

Bekijk hier de website >>

Case Puma Series, afbeelding 1 Case Puma Series, afbeelding 2

Case Optum CVX Series

De Optum CVX is krachtig, compact en extreem manoeuvreerbaar en heeft een excellente vermogen/gewichtverhouding. Deze tractor, met zijn opvallende nieuwe ontwerp, kan iedere werktaak aan en biedt topprestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid. De Optum CVX beschikt over de efficiënte CVX transmissie en is leverbaar in 2 vermogens varianten van 270pk en 300pk. DE OPTUM CVX DE OPTIMALE OPLOSSING.

 

Bekijk hier de website >>

Case Optum CVX Series, afbeelding 1 Case Optum CVX Series, afbeelding 2

Case Steiger en Quadtrac Series

De Case IH Steiger en Quadtrac series bieden tractoren voor de zwaarste en meest veeleisende omstandigheden. De tractoren kenmerken zich door maximale kracht en productiviteit en zijn leverbaar in wieltrekker en rupsuitvoeringen. De series zijn leverbaar in motorvermogens variërend van 370 tot 620 pk.

 

Bekijk hier de website >>

Case Steiger en Quadtrac Series, afbeelding 1

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vakeur">VA-Keur</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/registratie-en-kentekenplicht">Registratie- en Kentekenplicht Landbouwvoertuigen</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/case-ih"><b>Case IH</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/steyr">Steyr</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />