Dewulf aanwezig op de Aardappeldemodag in Westmaas maandag 15 augustus 2022

Dewulf is maar wat enthousiast om aan te kondigen dat ze op 31 augustus aanwezig zijn op de aardappeldemodag. Het wordt onder meer uitkijken naar het eerste buitenlandse demo-optreden van Dewulfs nieuwste vlaggenschip, de 4-rijige zeefbandrooier Enduro.

Dewulf aanwezig op de Aardappeldemodag in Westmaas

 

Aangezien elk facet van de aardappelketen op dit event aan bod komt, kan Dewulf als full-liner in landbouwmachines voor de aardappelteelt hier niet ontbreken. 

 

Ontmoetingsplaats aardappelsector

Naast een klassieke beursstand zult u op deze ontmoetingsplaats voor de aardappelsector ook het gros van het aanwezige machinepark daadwerkelijk live in actie zien, want Dewulf zal er talloze demonstraties organiseren.

 

Machines, machines en nog eens machines

Zowel professionelen als geïnteresseerden in de branche zullen hun hart voor Dewulf-machines kunnen ophalen. Wat de 4-rijige zelfrijdende rooiers betreft, zal er voor de eerste keer op niet-Belgisch grondgebied gedemonstreerd worden met de nieuwe Enduro. Die combineert een minimale bodemdruk met een zeefweg zonder vernauwingen en een reinigingsmodule die uniek af te stellen is tussen 0 en 12 graden. Ook zal met de Kwatro demo worden gereden. Bij deze machine staat productvriendelijkheid door het frontale rooien voorop. Bovendien leggen de rupsbanden van deze machine de beste bodemdruk per cm² voor in het volledige marktsegment van 4-rijige rooiers. De 2-rijige R3060 is op zijn beurt te bewonderen op de beursstand.

 

Qua planting equipment zal er op diezelfde stand een Miedema Structural 4000 met de nieuwe portaalsturing feature en kistenkantelaar aanwezig zijn. Daarnaast zal er een gedragen CP42 te aanschouwen zijn, net als een SC 300-frees. Op het gebied van inschuurmateriaal vindt er onder meer een demo plaats van een MH 241 Stortbunkercombi, met Smart-Pin op de eerste reinigingsunit en Clean-Boost op de tweede. Die eerste, slijtvaste pin loopt tussen de spiraalrollen en garandeert zo een constante mate van reiniging, terwijl die laatste er door z’n spitstechnologie voor zorgt dat de snelheid van de elektrisch aangedreven PU-spiraalrollen kortstondig wordt verhoogd. Zo kunnen de rollen ontdaan worden van aanklevende grond. De excellente reinigingscapaciteit combineert deze machine moeiteloos met een even hoge verwerkingscapaciteit en flexibiliteit, op maat van de plaatselijke omstandigheden.  

 

Verder zal Dewulf demonstreren met een hallenvuller ML 1980 X-stream van 19 meter lang en 80 cm breed. Dankzij het Premium-vulprogramma kan deze machine een schuur volautomatisch vullen in perfecte lagen én met aandacht voor productvriendelijkheid. Meer nog, met behulp van de korte, vlakke X-stream-transportband neemt de verwerkingscapaciteit nog toe, zelfs over een hoek van negentig graden. Ook de MC 1780-duoband met Weight-Control weeginrichting zult u live in actie zien, net als de ME 100-opvoerband, die de uitgezeefde grond van de MH zal wegleiden.


Als laatste demomachine kondigen we graag onze volautomatisch MB 111-kistenvuller aan. Deze machine kan tot wel 80 kisten/uur verwerken met een minimum aan vorkheftruckbewegingen. Met deze kistenvuller kan een stapel van 3 lege kisten worden aangevoerd, automatisch gevuld en per 2 weer opgestapeld. Op de Dewulf-stand stuit u ook nog op een Miedema Web Grader. Deze sorteerder is flexibel inzetbaar achter diverse merken van stortbunkers en helpt om efficiënt op productmaat te sorteren.

 

Kortom, heel wat om naar uit te kijken! Wij hopen u allen daar te ontmoeten! 

 

Meer nieuws

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws"><b>Algemeen nieuws</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />