Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features donderdag 14 juli 2022

Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, heeft binnen het pootgamma enkele innovaties te melden voor de Structural 4000 snarenbedpootmachine. Lees er hier meer over.

Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features

 

Combinatie Smart-Float

Voortaan is de 4-rijige Miedema Structural-planter beschikbaar als Smart-Float, zoals die reeds gekend is voor de CP 42. De bedoeling van deze combinatie bestaat erin om de grondbewerking voor de snarenbedpootmachine op een eenvoudigere manier in te richten dan met portaaldissel. Op een veel compactere ruimte kan je met de geüpdatete combi namelijk meer controle houden over de verdeling van het totale gewicht en de bodemdruk. Deze vernieuwing berust op de integratie van een systeem voor de automatische dieptecontrole (Smart-Float). Doordat de tractor in staat is om een stuk lager te trekken, wordt het gewicht netjes egaal verdeeld over de vier banden van de trekker.

De bewegingen die gemaakt worden om de grond te bewerken, hebben bovendien geenszins invloed op de positie van de pootmachine. Het tussenstuk, de bok, zorgt er bij deze vernieuwde set-up voor dat je de hoek naar wens kan instellen. Het is ook eenvoudig om zelf bij te sturen, aangezien de freesdiepte automatisch regelbaar is vanuit de cabine. Daarnaast kan je vanop de machine ook de plantdiepte instellen via de loopwielen, evenals de hoogte van de aanaardkap. Bovendien kan je, als je dit wenst, de frees vervangen door een rotoreg of de frees zelfs volledig omhoog zetten zodat die tijdelijk geen grondbewerking uitvoert. Deze opties stellen gebruikers nog meer dan voorheen in staat om op een gepersonaliseerde manier te poten met een vernieuwde en gehomologeerde Structural 4000.

 

Combinatie met portaalsturing en kistenkantelaar of bunker

Als tweede innovatie kondigt Dewulf graag aan dat er voor de Structural 4000 portaalsturing werd ontwikkeld. Door de pendelende assen en de kortere wielbasis is deze machine nog wendbaarder en beter te besturen. Op die manier is de machine draaibaar over 35 graden in plaats van de gebruikelijke 8 graden. Deze set-up zorgt er bovendien voor dat de machine netjes het voorgemaakte tractorspoor volgt. De Structural 4000 met portaalsturing is beschikbaar met een ingewerkte kistenkantelaar (die voorlopig enkel gehomologeerd is in Nederland), maar ook met de standaardbunker.

 

Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features, 1 of 4 1/4
Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features, 2 of 4 2/4
Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features, 3 of 4 3/4
Structural 4000 beschikbaar met nieuwe features, 4 of 4 4/4
Meer nieuws

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws"><b>Algemeen nieuws</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/einbock">Einböck</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />