Naaktgeboren Beer & Bingo - Ladies Special maandag 20 januari 2020

Op vrijdag 31 januari organiseren wij voor het eerst een Beer & Bingo Ladies Special. Een avond speciaal georganiseerd voor de dames in de agrarische wereld.

Naaktgeboren Beer & Bingo - Ladies Special

 Reden? Om de spin in het web, de (stille) kracht op de achtergrond en “de vrouw van” eens in de spotlight te zetten.

 

De avond wordt door ons georganiseerd omdat wij vaak zien dat er achter de agrariër een partner staat die net zo goed invloed heeft en mee werkt op het bedrijf maar die vaak op de achtergrond blijft. Ieder jaar organiseren wij een dag of een avond voor onze klanten. Dit doen wij vaak met een knipoog en we proberen er altijd iets leuks van te maken. Dit jaar hebben wij gekozen om de dames die betrokken zijn in de agrarische wereld in het zonnetje te zetten. De mannen zijn uiteraard ook welkom zij kunnen via de achterdeur naar binnen en kunnen bijpraten in de Born Naked Pub.

 

Voor de dames zal letterlijk en figuurlijk de hele avond de rode loper uitliggen. We organiseren een Bingo met prijzen die gelinkt zijn aan ons bedrijf en aan onze winkel. Op die manier willen we laten zien dat wij meer kunnen verkopen dan alleen tractoren en machines. We willen de dames in de watten leggen met lekkere drankjes, hapjes en een ludieke Bingo met verrassende prijzen.

 

Op 31 januari ligt vanaf 20.00uur de rode loper uit voor alle dames die een connectie hebben met de agrarische wereld en/of met ons bedrijf. Om 20.30 uur start de Bingo. Voor €10,- per boekje kan je de hele avond meespelen. De opbrengst van deze avond gaat naar het Alpe d’HuZes team de Polderklimmers uit Tollebeek. Opgeven is niet nodig, maar we vinden het wel leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan via een mailtje naar a.luimes@naaktgeboren.com  

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemarie via bovenstaande mailadres of 0527-656400.

Naaktgeboren Beer & Bingo - Ladies Special , 1 of 2 1/2
Naaktgeboren Beer & Bingo - Ladies Special , 2 of 2 2/2
Meer nieuws

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 17.00 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur *
zondag gesloten
* van 1 april tot 1 november

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="https://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vanuit-de-werkplaats">Vanuit de werkplaats</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vakeur">VA-Keur</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws"><b>Algemeen nieuws</b></a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/facebook">Facebook</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/case-ih">Case IH</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/ferbo">Ferbo </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/irrimec">Irrimec Elite </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/steyr">Steyr</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/sutech">Su-Tech</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vgm">VGM Kipwagens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="https://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="https://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />