Privacy

PRIVACY- en COOKIE VERKLARING

Naaktgeboren Mechanisatie B.V.

 

Introductie en definities

Naaktgeboren Mechanisatie B.V., hierna BN genoemd, heeft dit privacy- en cookiebeleid opgesteld om u te informeren over de verwerking van persoonsgegevens van klanten en leveranciers van de producten en diensten van BN.

 

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens is de besloten vennootschap B. Naaktgeboren Mechanisatie B.V. (KvK 802655877), gevestigd te (8309 AC) Tollebeek aan de Nimrodstraat 15.

 

Onder zaken en diensten van BN moet worden verstaan alle producten en diensten die BN aanbiedt op het gebied van landbouwmechanisatie en aanverwante gebieden.

 

Onder klanten moet worden verstaan (i) alle natuurlijke personen en organisaties die betaalde en onbetaalde producten en/of diensten van BN afnemen of in het verleden hebben afgenomen en (ii) alle natuurlijke personen en organisaties die via een van de contact kanalen (telefoon, email, briefpost, website) contact hebben gehad en daarbij gegevens hebben gedeeld met BN.

 

Cookies

Op onze website worden cookies of vergelijkbare technologieën gebruikt waarbij informatie op het device wordt opgeslagen en/of uitgelezen (hierna ‘cookies’ genoemd):

  • functionele cookies: gebruikt om functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen;
  • analytics cookies: gebruikt om het bezoek van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren;
  • overige cookies: gebruikt om het aanmelden voor nieuwsbrieven (MailChimp, MailerLite), online chatfuncties en het insluiten van externe media (Google Maps, Youtube, Vimeo e.d.) mogelijk te maken.

Analytics en overige cookies worden alleen opgeslagen wanneer u hiermee uitdrukkelijk instemt. Let op: onze websites werken niet optimaal wanneer u niet instemt met het gebruik van cookies.

Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt ervoor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

 

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. 

 

Bent u een relatie van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen voor doeleinden die in het belang zijn van onze onderneming. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bespreken van een eventuele samenwerking, het verstrekken en verkrijgen van informatie en het onderhouden van ons netwerk.

 

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

 

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

 

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven. 

 

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.     

 

Direct marketing

Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.     

 

Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

 

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: B. Naaktgeboren, of via info@naaktgeboren.com. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  

 

B. Naaktgeboren Mechanisatie B.V., mei 2018

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00 uur
dinsdag 08.00 - 17.00 uur
woensdag 08.00 - 17.00 uur
donderdag 08.00 - 17.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur
zondag gesloten

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
magazijn@naaktgeboren.com
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="http://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vakeur">VA-Keur</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/agenda">Agenda</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/facebook">Facebook</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/steyr">Steyr</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/case-ih">Case IH</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/idrofoglia-">Idrofoglia</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vgm">Van Ginkel Machines</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vegniek">Vegniek </a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/privacy"><b>Privacy</b></a><br />