Over ons

B. Naaktgeboren is een vooraanstaand mechanisatiebedrijf in de Noordoostpolder. Zowel akkerbouwer, veehouder, tuinder, loonwerker, aannemer als particulier zijn bij ons van harte welkom. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment aan A-merken voor verschillende markten.

 

Winkel en Magazijn

Ons magazijn levert alle benodigde onderdelen voor reparaties in de werkplaats. Via de winkel en de balie verkopen we vanuit ons magazijn ook rechtstreeks naar de klant. We streven ernaar om ons magazijn zo actueel en compleet mogelijk te houden. Hierdoor kunnen we samen met de werkplaats een snelle service verlenen. Sinds 2017 bieden wij via het magazijn een extra service aan. De Agro-Express 

 

 

 

 

Werkplaats

De Werkplaats repareert en biedt service aan een breed scala aan producten. Naast alle door ons bedrijf geleverde machines en tractoren biedt de werkplaats ook de mogelijkheid om reparaties en service te verlenen aan andere merken. Ook reparaties van constructieve aard worden in onze werkplaats verricht, evenals aanpassingen aan nieuwe of gebruikte machines op wens van de klant. Ook vindt hier de productie plaats van kleine series door ons zelf ontwikkelde machines. Een goed voorbeeld hiervan is de Selecto selectiewagen.

 

 

Verkoop

Onze verkoop afdeling biedt een breed assortiment van verschillende A-merken. Daarnaast importeren we ook een deel van onze machines. Kijk bij onze merken voor een compleet overzicht. Naast nieuwe machines kunt u bij ons ook kiezen uit een breed aanbod van gebruikte machines. De actuele voorraad kunt u op onze site vinden onder het menu: Gebruikte machines.

 

Ons verkoopteam bestaat op dit moment uit 3 verkopers. Onze verkopers zijn verkopers met ervaring vanuit de praktijk. Joop is al vele jaren werkzaam bij Naaktgeboren en heeft veel ontwikkelingen meegemaakt. Door de jaren heen is Joop een bekend gezicht geworden en heeft hij veel kennis opgedaan over de sector, onze merken maar ook over onze klanten. Joop benaderd veel klanten op een persoonlijke manier. Als laatste is Simon ons verkoopteam komen versterken. Simon heeft begin 2016 zijn eigen akkerbouwbedrijf verkocht en is bij ons begonnen als verkoper. Simon is graag onder de mensen en dit is een van de redenen waarom hij de overstap heeft gemaakt van teler naar verkoper. Simon heeft ervaring vanuit de praktijk, welke hij nu kan gebruiken bij de verkoop van onze merken. Als oud-pootgoedteler weet Simon als geen ander dat dit een specifieke markt is die veel aandacht verdient en nodig heeft. Als directielid geeft Dammie leiding aan het verkoopteam. Hij geeft ondersteuning aan de verkopers maar ook advies aan de klant. Dammie is in de werkplaats opgegroeid en heeft van kinds af aan dus al veel ervaring.

 

 

Ons verkoopteam van links naar rechts:
Simon Doornbos, Dammie Hulsebosch en Joop Gort.

 

  

Simon Doornbos

06-83715737

s.doornbos@naaktgeboren.com

 

Dammie Hulsebosch

06-30872910

d.hulsebosch@naaktgeboren.com 

Over ons 1/3
Over ons 2/3
Over ons 3/3

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00 uur
dinsdag 08.00 - 17.00 uur
woensdag 08.00 - 17.00 uur
donderdag 08.00 - 17.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur
zondag gesloten

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="http://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/over-ons"><b>Over ons</b></a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vakeur">VA-Keur</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/facebook">Facebook</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/steyr">Steyr</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/case-ih">Case IH</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vicon">Vicon</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/idrofoglia-">Idrofoglia</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vgm">Van Ginkel Machines</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/privacy">Privacy</a><br />