Areco algemeen

De Bak

De bak van de ARECO Kipwagens is vervaardigd uit hoogwaardig kwaliteitsstaal. De bak wordt gezet waardoor een sterk geheel wordt gevormd. De bak loopt taps uit, zodat het product er altijd goed uit kan lopen. Onder de bak bevind zich het zogenaamde boven frame. Dit frame is vervaardigd uit profielstaal en wordt door ons ingekocht onder de vermelding “West-Europese kwaliteit”. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. Na het lassen wordt de bak op het chassis gepast waarna deze klaar wordt gemaakt voor het conserveren. Als eerste wordt alles gestraald volgens SA 2.5 kwaliteitsnorm. Na het stralen wordt de bak volledig in- en uitwendig gepoedercoat in de kleur geel; RAL 1007.

 

De Chassis

Het chassis van de ARECO landbouwkippers is uniek te noemen. Het onderstel heeft zich zowel in landbouwtransport als in de gronddumpers bewezen als een zeer sterke en stijve constructie. Gezamenlijk met het onafhankelijk pendelend tandem geeft dit een stabiel beeld in rijgedrag. De banden hebben immers altijd contact met het wegdek en dragen zo hun krachten gelijkmatig af. De dissel is standaard rubber geveerd wat het comfort ten goede komt, dit is optioneel ook hydraulisch uit te voeren.

 

De ARECO landbouwkipper is sterk en trekt licht. De constructie is van dien aard dat er een optimum wordt gekozen in de verhoudingen trekpunt, oversteek (in de stortbak), wielbasis en afstand treklip-wielen. Dit optimum heeft als resultaat dat met een relatief lichte trekker een (zwaar) beladen kipper getrokken kan worden. Het staal van het chassis is gestraald alvorens het wordt gespoten met 2 componenten lak in de kleur rood; RAL 3020.

 

Standaard uitvoering

  • Tapse laadbak
  • Sleepvoet met hydraulische cilinder en handpomp 
  • Frans achterschot met graanschuif (beide zijde te bedienen)
  • Trap op kopschot om in en uit kipper te klimmen
  • Draaibaar trekoog
  • Rubber geveerde dissel
  • Hydraulisch geremd op alle wielen
  • Trekhaak achter
  • Touwhaken
  • 12V LED verlichting

 

ARECO L550 S-Line

De Areco S-Line L550 kipwagen is een 15 tons / 18.5 kuubs landbouwkipper die speciaal is ontwikkeld voor transport in de landbouw. De kipper is leverbaar als vaste uitvoering. De kipwagen wordt geleverd met een hydraulisch bedienbaar achterschot.

 

Technische specificatie:

 

ARECO Tandemas Kipwagen L550

Kenmerk:

Specificatie:

Eenheid:

Draagvermogen:

15

Ton

Achterklep:

Hydraulisch

 

Bakmaat:

5500 x 2400 x 1400

mm

Plaatdikte bak:

4

mm

Inhoud van de bak:

Ca. 18,5

m3

Spoorbreedte:

+/- 1600 tot 1800

mm

Assen:

BPW 90x90

mm

Gewicht (incl. banden):

Ca. 5100

Kg

Conservering Chassis:

Stralen en lakken

RAL 3020

Conservering Bak:

Stralen en poedercoaten

RAL 1007

 

ARECO L650 S-Line:

De Areco L650 S-line is een 18 tons/22 kuubs landbouwkipper die speciaal is ontwikkeld voor transport in de landbouw. De kipper is leverbaar als vaste uitvoering en gedwongen gestuurd. De ARECO L650 wodt geleverd met een hydraulisch bedienbaar achterschot.

 

Technische specificatie:

 

ARECO Tandemas Kipwagen L650

Kenmerk:

Specificatie:

Eenheid:

Draagvermogen:

18

Ton

Achterklep:

Hydraulisch

 

Bakmaat:

6500 x 2400 x 1400

mm

Plaatdikte bak:

5

mm

Inhoud van de bak:

Ca. 22

m3

Spoorbreedte:

+/- 2000

mm

Assen:

BPW 120 x 120

mm

Gewicht (incl. banden):

Ca. 6000

Kg

Conservering Chassis:

Stralen en lakken

RAL 3020

Conservering Bak:

Stralen en poedercoaten

RAL 1007

 

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00 uur
dinsdag 08.00 - 17.00 uur
woensdag 08.00 - 17.00 uur
donderdag 08.00 - 17.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur
zondag gesloten

Adresgegevens

naaktgeboren.com
Nimrodstraat 15
8309 AC Tollebeek
Tel 0527 - 656 400
Fax 0527 - 651 586
 
info@naaktgeboren.com
Top <h4>naaktgeboren.com sitemap:</h4> <a href="http://www.naaktgeboren.com/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/ons-bedrijf">Het bedrijf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/onze-mensen">Onze mensen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vanuit-de-werkplaats">Vanuit de werkplaats</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/agro-express">Agro-Express</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/hydro-express">Hydro-Express</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/algemeen_nieuws">Algemeen nieuws</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/facebook">Facebook</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/afleveringen">Afleveringen </a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/merken">Merken</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/dewulf-miedema">Dewulf</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/kverneland">Kverneland</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/steyr">Steyr</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/case-ih">Case IH</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/struik">Struik</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/sbg">Raven</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vicon">Vicon</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/areco">ARECO</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/selecto">Selecto</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/stopshock">Stopshock</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/idrofoglia-">Idrofoglia</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/veneroni_vuilwaterpompen">Veneroni</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/verbruggen">Verbruggen</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vhm">VHM Machinery</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/gebruikte-machines">Gebruikte Machines</a><br /> <a href="http://www.naaktgeboren.com/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="http://www.naaktgeboren.com/vacatures">Vacatures</a><br />